VARMT VÄLKOMMEN TILL MIN YOGA STUDIO

Här har du mötesplatsen där du finner yogainstruktörer med olika inriktningar så att du ska finna din yoga och utvecklas efter din egen förmåga på alla plan. Vi erbjuder bl.a. Yin Yoga, Hot Yoga, Barn & Tonårs Yoga, Senioryoga, Medicinsk Yoga, Power Yoga och så mycket mer.

Yoga har utövats i 5 000 år och har visat sig har enormt fina hälsobefrämjande egenskaper. Yogan är en fantastisk träningsform där du regelbundet kan använda dig av olika kroppsställningar i kombination med andningsövningar. Du använder dig även av avslappning men även meditation. Med yoga som träningsform kan du t.ex. stärka kroppen och dess muskler, förbättra immunförsvaret, motverkar stress och depressioner, rensa toxiner från kroppen, öka självkänsla och självförtroende, bättre viktkontroll och koncentration och så mycket mer. Välkommen att hänga med på ett prova på yogapass tillsammans med oss ! Vi brinner för att hjälpa dig att förbättra din hälsa och mående !

Häng med oss och

BOKA DIN YOGAKLASS IDAG !

Hos oss är yoga något vi gör efter vår egen förmåga, utan höga krav på prestation och har roligt och där alla ska känna sig varmt välkomna.

För gravida finns också möjligheten att boka en Yogainstruktör som skapar ett personligt yogaprogram för dig genom hela graviditeten. Eller är du senior som vill hålla dig i form ? Då är senioryoga något för dig.

Kanske du inte vill stå i grupp i en yogaklass men vill ändå lära dig yoga och uppleva dess hälsobefrämjande fördelar. Ja, då kan även du boka en Yogainstruktör som skapar ett personligt yogaprogram som passar dig och dina behov.

LÄS MER OM VÅRA OLIKA YOGATEKNIKER GENOM ATT VÄLJA NÅGON HÄR NEDAN:

Hot Yoga

Hot yoga är en form av yoga som träning som utförs under varma och fuktiga förhållanden, vilket resulterar i avsevärd svettning. Några heta yogapraxis försöker replikera värmen och fuktigheten i Indien, där yoga har sitt ursprung.

Yin Yoga

Yin Yoga är en långsam stil av yoga som träning och innehåller principer för traditionell kinesisk medicin med asanas som hålls under längre perioder än i andra stilar. För nybörjare kan asanas hållas från 45 sekunder till två minuter; mer avancerade utövare kan stanna i en asana i fem minuter eller mer.

Gravid Yoga

Yoga är en form av träning och meditation där andedräkt och specifika kroppspositioner används för att ansluta sinnet och kroppen. Och prenatal yoga fokuserar på positioner som är särskilt utformade för gravida kvinnors kroppar.

 

RECENSIONER

Vad tycker våra yoga elever ?

”Efter att jag skadat ryggen kom jag i kontakt med Sara´s Yoga Studio. Jag fick lära mig medicinsk yoga från grunden och det har förbättrat min hälsa på bara några månader. Tack till yogainstruktörerna som är dom bästa !”

Bertil Andersson

”Mitt tjejkompis-gäng fick med mig att pröva-på yoga en kväll. Efter det är jag lycklig att besöka Sara´s Yoga Studie varje vecka. Jag mår bättre och har mer energi. Tack till alla gulliga yogainstruktörer som lärt mig så mycket om yoga.”

Sofie Larsson

”Jag såg en annons i tidningen om att få pröva-på yoga gratis hos Sara´s Yoga Studio. Jag gick dit med ett öppet sinne och wow – detta var verkligen min grej. Jag har till och med fått med min bror som också nu börjat med yoga !”

Gabriella Lyckesvik

”Som senior så har kroppen börjat värka och stelheten kommit som ett brev på posten. Via PRO fick vi information om att Senior Yoga börjat på Sara´s Yoga Studio. Varje vecka träffas vi seniorer där och mår bättre”. 

Mia Olsson

Är även du redo för förändring ?

Under vecka 34-36 finns gratis prova-på Yogaklasser att boka. Varmt välkommen !

Möt våra Yogainstruktörer

 

Våra instruktörer har lång erfarenhet av yoga och har  certifieringar både i Sverige och utomlands.

Tveka aldrig att kontakta våra yogainstruktörer vid eventuella frågor – vi hjälper dig gärna !

Sara Olsson

Sara Olsson

Ägare av Sara´s Yoga Studio

Sara har tidigare jobbat på Zen Yoga Studio i USA och har mångårig erfarenhet av många yogametoder och skapade sin egen yogastudio. Sara har också egna yogaklasser.

Marco Garcia

Marco Garcia

Hot Yogainstruktör

David har arbetat som yogainstruktör i Barcelona men flyttade till Sverige år 2015. Han lär dig den spännande spanska Hot Yogan som har inslag av zumbarörelser.

Marie Danielsson

Marie Danielsson

Gravidyoga Instruktör

Marie har precis kommit tillbaka från sin barnledighet men har dessförinnan utövat yoga och jobbat som yogainstruktör under 8 år med inriktning mot bl.a. gravidyoga.

Maine Jansson

Maine Jansson

Senior Yogainstruktör

Möt Maine som tidigare jobbat som idrottslärare men som alltid utövat Yoga flitigt. Hon lär dig som senior denna hälsobefrämjande yoga där du i egen takt lär dig hennes yoga.

Louis Bergkvist

Louis Bergkvist

Yin Yogainstruktör

Louis kommer närmast från Hälsohuset i Stockholm där han jobbat som yogainstruktör under många år. Han brinner för att lära dig Yin Yoga.

Danielle Björklund

Danielle Björklund

Barn- & tonårsyoga

Danielle har utvecklat klasser för både barn- och tonårsyoga som ger avkoppling men även ny energi. Frigörande av stress och att ha roligt är ledstjärnorna i dessa klasser.

KONTAKTA OSS

+0430-70123

Ring oss för mer information

Mån-Fre: 11:00-20:00

Lördag – Söndag stängt

:

Storgatan 37

527 54 VARBORGSSTAD

KONTAKT FORMULÄR