SAMARBETSPARTNERS

Här nedan har vi samlat våra allra bästa samarbetspartners som vi för många är återförsäljare. Vi rekommenderar dessa till dig som önskar bästa lösningarna med bästa kvalitet och som ger verkligt mervärde för dig, din hälsa och ditt företag.

LOOPIA

Loopia är Sveriges största och ledande leverantör av domännamn och webbhotell och med servrar i Sverige. Loopia är medlem av intresseföreningen Registrars.se. Föreningen är bildad av registrarer för den nationella toppdomänen .SE och har till syfte att bland annat verka för en hederlig och yrkesskicklig registrarkår som tillvaratar kundernas intressen.

KYBUN

Kybun har de mest fantastiska och unika skor med oöverträffad nivå av komfort där känslan är att du går som på moln. Dessa skor är de enda i världen med denna unika komfort som med rätt hållning kan göra dig smärtfri. Karl Müller, diplomerad ETH ingenjör rörelseteknolog är grundaren till MBT skorna men som sålde bolaget och skapade nya typer av förbättrade skor och är idag en visionär inom skobranschen.

– Jag tycker om att se människor gå igen – utan smärta tack vare mina skor. Du går inte bara i en kybunsko, du flyter. Walk-on-air-känslan är unik ! säger Karl Müller. Idag finns även flerprodukter som t.ex. mattor att stå på under din arbetstid och så många andra produkter som utvecklats för ditt välmående !

ZEPTER INTERNATIONAL

Med världsledande och revolutionerande hälsoprodukter för professionellt och privat bruk har Zepter International öppnat upp även på den svenska marknaden. Vi är partner för den svenska marknaden och kan via vårt företag ZEURORA presentera Hyperlight Eyewear och Bioptron Hyperlight Theraphy. Glasögon som omvandlar det skadliga blå ljuset från artificiella ljuskällor som elektroniska enheter, LED-lampor, m.m. men även mot UV-strålning från solen. Glasögonen ger aktiv hyperljusterapi på en kvantnivå för att skydda, underhålla, vitalisera och reglera biostrukturer och fysiologiska processer i hela kroppen. Även Clip-on och modeller för vuxna och barn. Bioptron Hyperlight Theraphy är ett genombrott inom medicin och inspirerad av Nobelprisvinnarens upptäckt av C60 där man levererar behandlingsutrustning för både professionellt och privat bruk.

YOUNG LIVING

Young Living´s 100 % rena eteriska oljor är i världsklass som håller på obestämd tid om de förvaras på rätt sätt borta från värme och solljus. Young Living har producerat de finaste kvalitetsoljorna i över 20 år och med över 180 olika oljor har de det största urvalet av singlar och blandningar jämfört med alla andra eteriska oljeföretag. Young Livings eteriska oljor är egenutvecklade lågtemperatur- och lågtrycksångdestillationsprocesser som säkerställer att de nyttiga växtföreningarna i varje sats av eterisk olja förblir kompromisslösa under extraktions-processen. De är mycket koncentrerade extrakt som skördas från växter, örter och träd. Rena eteriska oljor är mer potenta än torkade örter och mycket kraftfullare än de växter som de utvinns ur. 

GAIA

Vi är också Ambassadör i Sverige för GAIA.com och vill ge Dig möjligheten att också få ta del av allt fantastiskt Du kan uppleva i och med ett medlemskap i GAIA.com.

Gaia hjälper dig att uppnå din högsta potential och Ni kan streama deras unika programutbud på skärmen via Apple TV, Roku, IOS, Chromecast och på webben. Vi vill välkomna Dig att färdas på nya vägar genom din resa med Gaia – Världens Största medlemstödda medvetna medianätverk för sanningssökande. För dom som vill förenas i en vision att utveckla det globala medvetandet. Upptäck över 8 000 reklamfria videos om yoga, meditation, andligt växande och videos som belyser sanningar på ett ibland häpnadsväckande sätt. 

Här finns ett spektrum av ämnen som väntar på Dig – Låt dig inspireras !