Tips från Carnoly

Här har vi samlat några bra att ha tips för dig som företagare och privatperson som vill synas och utveckla din verksamhet och jobbar mer på digitala plattformar.

REKLAMVIDEO

Reklamvideos med ert budskap och logo blir igenkännande för dina kunder och kan vara ett kraftfullt sätt att nå nya kunder via sociala medier och andra plattformar som t.ex. YouTube.

 

 

 

SOCIALA MEDIER – INLÄGG SOM RÄCKER EN MÅNAD ELLER MER

Något som sparar dig enormt mycket tid och ger en bra och lönsam planering är att köpa ett set av inlägg till ditt Instagram-konto och Facebook. Då får Du tid med annat och får ett mycket vackert konto med bilder och text som gör att ditt konto verkligen kan uppmärksammas.

 

GOOGLE MAPS

Att inte synas online på rätt sätt i kan få konsekvenser som att dina potentiella kunder alltid hamnar hos dina konkurrenter. Därför är de så viktigt för att på rätt ställe online. Google Maps öppnar dörren för dig som vill synas på lokalnivå där man t.ex. söker på Google efter yrken som snickare, frisör, blomsterhandlare, elektriker, bageri osv.

Vill du ha hjälp på traven med affärscoaching och hur du och ditt företag ska synas online ?

Kontakta Carnoly Webbyrå

VERKSAMT.SE

Verksamt.se är en webbplats för dig som driver, ska starta eller utveckla ditt företag. Här finns information och e-tjänster med företagsinformation och företagstjänster.

Verksamt.se drivs gemensamt av:

Arbetsförmedlingen

Bolagsverket

Skatteverket

Tillväxtverket

Totalt innehåller verksamt.se information från fler än 45 myndigheter och webbplatsen.

 

PRV.SE

Hos Patent- & Registreringsverket – PRV hjälper dom företagare och innovatörer att hantera sina immateriella tillgångar på bästa sätt, att förbättra sin verksamhet, lönsamhet och tillväxt. 

Patent kan ansökas och är en ensamrätt att utnyttja en uppfinning: ingen annan får tillverka, sälja eller importera den utan att patentägaren har gett tillstånd.

Man kan även varumärkesskydda ett varumärke så att inte andra företag kan använda någon annans varumärke på sina tjänster och produkter.

 

FÖRETAGANDE.SE

Företagande.se är en mötesplats för företagare och entreprenörer. Innehållet skapas av deras kunniga medlemmar, experter och gästskribenter där fokus ligger på att hjälpa Sveriges största och viktigaste arbetsgivare – småföretagaren. ”Trots att förutsättningarna för att starta och driva företag i Sverige är relativt goda är det många gånger tufft och ensamt att vara småföretagare. Just detta försöker vi råda bot på med kostnadsfri rådgivning och inspirerande texter”, säger Patrik Nilsson, medgrundare av Företagande.se. Det går också att ladda ner juridiska mallar och verktyg och prenumerera på nyhetsbrev.